Masz popękane a także suche wargi? Użyj serum do ust

Właściwie od kilku lat musimy mierzyć się straszliwymi skwarami. Temperatury niemalże sięgające 40 stopni Celsjusza w cieniu to dla ludzi w lecie możemy rzec, że codzienność.

Wykorzystanie zdrowego oleju kokosowego a także babki płesznik

Olej kokosowy ma zastosowanie jako specyfik kosmetyczny i spożywczy. W tym pierwszym przypadku, stosowany zewnętrznie, będzie idealny w postaci maseczek, szamponu , oliwek do ciała a także maści.